"Hijos de Babel" in reluare la Romantica

Facebook Twitter Comenteaza
Incepind de joi, 27 aprilie, Romantica reia transmisia competiei spaniole "Hijos de Babel", competitie castigata de romanul Costel Busuioc.
In perioada 14 februarie – 12 martie, Romantica a transmis competitia in direct, in exclusivitate pentru Romania. Romanii din toata lumea au raspuns initiativei Romantica de a-l sustine si incuraja pe Costel si i-au trimis sute de mesaje in fiecare zi. Peste 10.000 de mesaje sms si peste 5.000 de mailuri si apeluri telefonice de incurajare si felicitare.
Toate acestea i-au fost transmise lui Costel, la Madrid, de catre o echipa Romantica. "Costel, toata tara este cu tine!", "Costel, cu glasul si cantecul tau esti ca soarele deasupra tuturor si ne incalzesti inimile.", "Suntem din nou mandri ca suntem romani si asta datorita tie!" sunt doar cateva exemple de mesaje primite de Costel la Romantica.
O alta dovada a faptului ca romanii au urmarit cu sufletul la gura evolutia lui Costel sunt audientele obtinute de postul de televiziune.
800.000 de romani au urmarit Romantica si i-au tinut pumnii strinsi lui Costel in finala "Hijos de Babel". Pentru publicul urban, in intervalul 22.30-01.20, Romantica a fost lider de audienta cu un rating de 2.6, o cota de piata de 11.3 share.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod