Helen Hunt, la aproape 50 de ani

Actriţa a uimit publicul în ultima sa apariţie pe covorul roşu cu forma fizică de invidiat.

Vârsta nu pare să îşi spună cuvântul pentru actriţa Helen Hunt, care anul viitor va împlini 50 de ani. În ultima sa apariţie pe covorul roşu de la Festivalul de Film "Sun Dance", vedeta de la Holywood a fost punctul de atracţie pentru fotografi, notează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Într-o rochie de culoare gri, Hunt demonstrează că trecerea anilor nu a reuşit să o afecteze, din moment ce la cei 49 de ani pe care îi are afişează o formă fizică şi un corp de invidiat.

Cel mai recent film în care Helen joacă este "The Sessions", în care interpretează rolul unui terapeut sexual.

Povestea peliculei este bazată pe experienţa prin care trece poetul Mark O'Brien atunci când este paralizat de la gât în jos.

Debutul filmului "The Sessions" a fost făcut la Festivalul de Film "Sun Dance", acesta fiind desemnat câştigătorul premiului publicului şi a celui oferit de un juriu special american pentru dramă.

În anumite scene ale filmului, Helen Hunt a fost nevoită să apară nud în faţa camerelor şi recunoaşte că s-a simţit stânjenită. "Am fost complet goală şi m-am simţit vulnerabilă în acele scene.

Chiar când trebuia să îmi dau hainele jos m-am simţit ciudat şi au început să îmi transpire palmele", a declarat actriţa.

Cu toate acestea, ea încurajează părinţii să-şi ducă copiii la acest film, deoarece pot învăţa lecţii importante despre sexualitate.

"Foarte mulţi copii pe care îi cunosc nu ştiu foarte multe despre sex şi se simt stânjeniţi să discute despre acest subiect. Nu trebuie însă să se simtă ciudat dacă vor să înveţe despre acest subiect", a declarat Hunt.

Foto: Hepta

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod