Heidi Klum, topless pe o insulă tropicală

Vedeta se bucură de soare în vacanţa petrecută pe o insulă tropicală. Top-modelul a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care face plajă topless.

Heidi nu a dorit să dezvăluie locaţia pe care a ales-o pentru vacanţă, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Marea, verdeaţa şi nisipul completează o vacanţă de vis, Heidi Klum făcându-şi, astfel, un cadou frumos înainte de sărbători.

Înainte de a ajunge pe insula misterioasă, Heidi Klum a fost împreună cu cei patru copii ai săi, Leni (8 ani), Henry (7 ani), Johan (5 ani) şi Lou (3 ani) la Disneyland. Modelul şi copiii săi au fost însoţiţi în excursia la Disneyland de bodyguard-ul şi iubitul vedetei, Martin Kristen.

Anul acesta va fi primul pe care Heidi Klum îl va petrece fără Seal, de care s-a despărţiţ în 2012. Modelul a cerut divorţul de cântăreţ în luna aprilie a acestui an, notează Mediafax.

Heidi Klum a recunoscut în luna aprilie că are o relaţie cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susţinut că nu l-a înşelat niciodată pe fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.



Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod