Heidi Klum şi-a salvat fiul de la înec - FOTO

Modelul german şi-a salvat fiul în vârstă de şapte ani de la înec, în timpul unei vacanţe în Hawaii, a anunţat marţi revista americană Us Weekly.

Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a declarat pentru publicaţia Us Weekly că fiul ei Henry şi două dintre bone au fost luaţi, duminică, de un val foarte mare, în Oahu (Hawaii).

Modelul a sărit imediat în apă, împreună cu partenerul ei de viaţă, care îi este şi gardă de corp, pentru a-i salva, relatează publicaţia citată de agenţia Mediafax.

"Bineînţeles, ca mamă a lui, m-am temut foarte tare pentru fiul meu şi pentru celelalte persoane din apă", a declarat Heidi Klum.



"Henry este un înotător bun şi a putut să revină pe plajă. Am reuşit să salvăm pe toată lumea", a adăugat modelul german.



Klum are patru copii, Leni, de opt ani, Henry, de şapte ani, Johan, de şase ani, şi Lou, de trei ani, cu cântăreţul Seal, de care s-a despărţit recent.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod