Heidi Klum si-a inchis afacerea cu bijuterii

de Georgiana Dorobanțu, 12 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Heidi Klum si-a inchis afacerea cu bijuterii

Heidi Klum a renuntat la afacerea cu bijuterii dupa ce a fost data in judecata de o celebra companie de bijuterii, numita Van Cleef & Arpels, informeaza femalefirst.co.uk.

Supermodelul a lansat o colectie impreuna cu designerul Pascal Mouawad acum cinci ani, colectie care s-a bucurat de foarte mult succes.

Dar Klum declara ca lipsa de experienta in afaceri, in combinatie cu un proces intentat de Van Cleef & Arpels pentru un model anume de bijuterii, a pus capat afacerii sale.

"Nu ma mai ocup de bijuterii.
Imi placea foarte mult sa fac asta. Din pacate am avut un partener care nu se pricepea foarte bine la afaceri. Am muncit din greu cinci ani la acest proiect", a declarat Heidi.

"Ne-am oprit pentru ca am avut un proces cu Van Cleef & Arpels - ei au vrut ca trifoiul sa le apartina, desi modelele noastre nu s-au asemanat niciodata. Nu stiu exact cate modele am facut de-a lungul timpului, cred ca aproape 800, dar ei au spus ca motivul trifoiului le apartine. Au mers la toti cei care realizau bijuterii cu aceasta forma si au spus ca este a lor.
Cand esti o companie mica, trebuie sa renunti. Nu suntem Van Cleef & Arpels sa avem o suta de avocati. A fost o lectie trista din care am avut de invatat", a adugat supermodelul.

Sursa foto: fitceleb.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod