Heidi Klum, pe scena, la sase saptamani dupa nastere

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Heidi Klum, pe scena, la sase saptamani dupa nastere

Modelul a confirmat ca va reveni pe podium pe 19 noiembrie, in calitate de gazda a show-ului anual Victoria's Secret, informeaza Mediafax. "Heidi este o super-femeie. A nascut in urma cu cateva saptamani si acum va gazdui cel mai stralucitor show de moda din lume", a declarat Ed Razek, directorul de marketing al companiei Victoria's Secret.

"Compania Victoria's Secret este incantata sa o primeasca din nou in randurile ei. Nu exista o alta ca ea", a adaugat Ed Razek.

Pana acum, vedeta a preferat sa nu spuna cand va avea loc revenirea ei pe podium, preferand sa declare ca asteapta sa vada ce se va inatampla dupa nastere.

Cu toate acestea, colegele ei - "ingerii" de la Victoria's Secret - nu sunt surprinse sa o vada pe Heidi Klum revenind atat de repede. "Poate sa faca orice. E o mama extraordinara si are multe activitati in paralel. Reprezinta o sursa de inspiratie", a declarat Alessandra Ambrosio, colega ei de la Victoria's Secret.

Heidi Klum este casatorita cu Seal si a nascut, la inceputul lunii octombrie, pe cel de-al patrulea copil al sau, o fetita care se numeste Lou Samuel. Heidi Klum si Seal mai au doi copii, Henry si Johan, in varsta de trei, respectiv doi ani, si o cresc impreuna pe Leni, fetita in varsta de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relatie anterioara, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod