Heidi Klum nu-şi mai doreşte alţi copii

Top-modelul german, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit recent că nu îşi mai doreşte să devină mamă, precizând că este grozav să aibă deja patru copii.
Top-modelul german, care are patru copii - Leni, în vârstă de 9 ani, din relaţia cu omul de afaceri Italian Flavio Briatore, Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani, cu cântăreţul Seal - a declarat recent că nu îşi doreşte deocamdată alţi copii, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

"Nu cred (că voi mai face copii, n.r.). Este grozav să ai patru copii", a declarat aceasta pentru E! News.

De asemenea, Heidi Klum a afirmat că nu prea mai are timp să doarmă, cu patru copii sub vârsta de zece ani acasă. "Voi dormi la bătrâneţe. Acum nu am timp pentru aşa ceva", a spus Heidi Klum.

La începutul lunii decembrie, Heidi Klum a anunţat că se va retrage de pe podiumul prezentărilor de lenjerie intimă ale casei de modă Victoria's Secret.

Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani pe primele cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model", notează Mediafax.

Recent, Heidi Klum a devenit membră în juriul emisiunii-concurs "America's Got Talent", de pe postul NBC. Ea a fost căsătorită cu cântăreţul Seal, de care a divorţat în 2012, după şapte ani de căsnicie.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod