Heidi Klum la plajă, de 4 iulie. Cum a arătat în costum de baie - FOTO

Vedeta a ales să meargă la plajă de ziua Americii, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Vedeta a ales să meargă la plajă de ziua Americii, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Heidi a publicat pe Twitter o poză în care apare în costum de baie şi le-a urat fanilor săi americani "La mulţi ani" cu ocazia zilei de 4 iulie.

Ea a mai postat pe reţeaua de socializare o poză de la plajă, în care apare cu ochelari de soare şi cu o pălărie de cowboy. De asemenea, se poate observa un lănţişor purtat de Heidi Klum, pe care scrie "Love".

Heidi Klum a depus la începutul lunii aprilie actele prin care solicită divorţul de cântărețul Seal, cei doi fiind despărţiţi încă din luna ianuarie a acestui an.

Top modelul german a declarat recent că este dezamăgită de instituţia căsătoriei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Madalina Popa pe 5 Iul 2012, 21:56
    Xxl bust

    Buna ! Eu sunt obsedata sa am sanii mai mari, asa ca daca as avea posibilitatea sa mi fac o operatie, as face-o oricand. Cred ca mi-as pune cele mai mari silicoane. Insa nu pot pentru ca nu am atatia bani. De mult timp caut o solutie. Acum 2 luni m-am reintalnit cu o amica mai veche cu care am fost in scoala generala. Pe vremea aceea cautam impreuna solutii pentru a ne mari sanii sau sa-i facem sa arate mai mari. Cand ieseam sa ne plimbam prin parc sau la un suc cu prietenii, purtam sutiene mai mari la cupe si le umpleam cu vata. Pare incredibil,nu? Acum ca m-am reintalnit cu ea, am observat ca are sanii maricei. Prima impresie a fost ca si-a bagat ceva in sutien. Am intrebat-o daca si-a pus silicoane. A zis ca nu, insa foloseste un tratament naturist pe care l-a gasit la un plafar de langa casa ei. A zis sa-l incerce ca nu are nimic de pierdut. Spunea ca l-a folosit aproape 5 luni. Zicea ca este miraculos. Acum nu-l mai foloseste pentru ca nu mai are nevoie. De atunci iau si eu produsul. Se numeste XXL Bust. M-am dus si eu la plafarul de unde si l-a luat, cu hartiuta pentru ca nu reuseam sa tin minte numele produsului. Il administrez si acum si sunt foarte multumita. Sanii mei au alta forma si sunt mai plini si foarte tari. Sper sa creasca cat mai mult. Deja am 2 centimetri in plus. Dar cand voi avea bani, tot am sa-mi pun cele mai mari silicoane de pe planeta.

    1
    1

  • lacramioara pe 5 Iul 2012, 16:51
    Heidi Klum

    Din pacate Heidi a speculat diferite situatii ca sa ajunga in virful piramidei sociale,prima incercare cu Fabio Briatore cu care are un copil nerecunoscut de acesta si acum trei copii cu Seal.M-am intrebat adesea cum este posibil o femeie frumoasa sa faca copii cu un barbat asa de urit,iar in primul caz cu un barbat urit si batrin,iar in al doile si mai rau,ori asa usor se indragosteste? ori scopul scuza mijloacele.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod