Heidi Klum fără machiaj pentru o cauză nobilă

Modelul de origine germană a renunţat la rimel, mascara, pudră şi ruj pentru o cauză umanitară.

Meseria ei este să arate mereu frumoasă, dar de data aceasta Heidi Klum a avut permisiunea de a rămâne naturală, fără nicio intervenţie de înfrumuseţare.

Mamă a patru copii, Heidi a pozat fără machiaj pentru o campanie de sprijinire a copiilor săraci.

Singurul semn care iese în evidenţă este simbolul campaniei Children in Need ("Copii în nevoie"), o mică amprentă sub forma unei urme de mânuţă de culoare neagră care se vede pe obrazul stâng.
 
Parte dintr-un program de binefacere care intenţionează să ajute copiii şi tinerii dezavantajaţi din Marea Britanie, gestul modelului a fost privit drept curajos de presa din străinătate, judecând din perspectiva conform căreia nu multe vedete ar îndrăzni să fie văzute astfel.

Mamă a patru copii, Heidi Klum s-a alăturat campaniei Children in Need organizate de BBC şi îi încurajează şi pe alţii să ajute la colectarea de fonduri pentru copii, lăsând machiajul la o parte pentru o zi şi cerând sprijinul prietenilor şi al familiei.

9 noiembrie a fost decretată "ziua fără machiaj", iar campania a recrutat şi alte celebrităţi care să promoveze ideea acesteia.

În ianuarie anul acesta, Heidi Klum şi cântăreţul britanic Seal au anunţat că vor divorţa după o relaţie de şapte ani.

Top modelul a declarat anterior că îi place viaţa de femeie celibatară şi că nu intenţionează să se mai căsătorească, deşi i-a plăcut ideea de căsnicie. Klum a mai spus că vrea să se concentreze pe propria familie şi că sunt lucruri mult mai grave în viaţă decât o despărţire.

Heidi, în vârstă de 39 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele.

Cuplul are împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani.
Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Ulterior, într-o emisiune de televiziune din Statele Unite, Heidi a recunoscut că are o relaţie cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susţinut că nu l-a înşelat niciodată pe fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod