Heidi Klum e brunetă natural. Ea explică de ce a ales să fie blondă

Fotomodelul german nu a fost întotdeauna blondă. Într-un interviu recent, manechinul povesteşte de ce a preferat să-şi schimbe culoarea părului.

Fotomodelul german nu a fost întotdeauna blondă. Într-un interviu recent, manechinul povesteşte de ce a preferat să-şi schimbe culoarea părului.

"Unul dintre primele mele contracte importante a fost pentru o campanie a parfumurilor Givenchy. Ei voiau o blondă, cu ochi albaştri aşa că m-au făcut blondă şi mi-au pus lentile de contact, ceea ce era un lucru neobişnuit atunci. Îmi lua o veşnicie să îmi pun lentilele şi să mi le scot", a spus Heidi Klum.

Şi totuşi, după primul contract în care a trebuit să fie blondă ea a revenit la culoarea ei naturală. Transformarea permanentă s-a petrecut după ce fotograful Gilles Bensimon i-a cerut să fie blondă când a apărut pe coperta revistei Elle, informează site-ul Celebrity Cafe, citat de Mediafax.

La întrebarea dacă blondele se distrează mai bine, Heidi Klum a răspuns. "Nu ştiu dacă blondele se distrează mai bine, dar cu siguranţă ies mai mult în evidenţă. Cred asta pentru că ochiul este atras natural de lucrurile strălucitoare şi mai puţin de cele întunecate", a explicat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod