Hard Work Café - Alexandra Ușurelu te invită la sala de repetiții

Ia parte la repetiția finală a Alexandrei Ușurelu împreună cu band-ul său pentru concertul pe care îl va susține la Hard Rock Café, joi, 7 aprilie, ora 21:30!

În spatele unui spectacol sunt multe ore de repetiții, ședințe de producție și creație. Poți vedea cu ochii tăi cum se întâmplă magia. Vino tu, de data aceasta, în “casa” ei.

Pentru că Alexandra acordă o atenție deosebită celor ce-i ascultă muzica, oferă 3 invitații către publicul său la repetiția finală pentru concertul pe care îl va susține la Hard Rock Cafe.
Alegerea invitaților se va face în urma extragerii prin random.org a numelor celor ce și-au achiziționat bilet la concert.

Marți, 5 aprilie, vor fi anunțate numele participanților, urmând ca a doua zi, 6 aprilie, să aibă loc repetiția cu public, programată pentru ora 20.00.
Până atunci, biletele se găsesc în continuare în rețeaua iabilet.ro: http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-band-canta-pe-7-aprilie-la-hard-rock-cafe-25043/

Alexandra Ușurelu a început anul 2016 cu două turnee în paralel de mare succes, susținând în ultimii trei ani jumătate un număr impresionant de peste 300 de concerte.
Cu 10.000 de albume distribuite, Alexandra Ușurelu a devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate artiste independente din România.

În toiul pregătirilor pentru lansarea celui de-al doilea album, artista va susține la Hard Rock Cafe singurul concert din luna aprilie deschis publicului, alături de band-ul său complet, format din Bobby Stoica, Florin Romașcu, Mirel Cumpănaș și Adrian Flautistu, împreună Miruna Vidican la harpă și Cristina Răducan la flaut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod