"Happy Hour" își schimbă numele

Cătălin Măruţă a făcut pe Facebook un anunţ important despre emisiunea pe care o prezintă de foarte mulţi ani la Pro TV.
Cătălin Măruţă a făcut pe Facebook un anunţ important despre emisiunea pe care o prezintă de foarte mulţi ani la Pro TV. 

El a dezvăluit că emisiunea "Happy Hour" nu va mai exista şi că, de săptămâna viitoare, va prezenta show-ul care îi va purta numele. 

"Dragi, mulţi şi devotaţi prieteni, începând de luni, 2 septembrie, ne vom întâlni la aceeaşi oră, 17.30, la Pro TV. Cu menţiunea că, de-acum înainte, emisiunea mea se va numi pur şi simplu "LA MĂRUŢă".
Sunt onorat de această schimbare, parcă mă reprezintă mai bine, mă inspiră şi mă încurajează să abordez şi rubrici noi. Vacanţa s-a terminat, a fost frumos şi m-am odihnit, iar de acum pentru mine începe o perioada interesantă. ”LA MĂRUŢă” voi face în aşa fel încât să vă uimesc, să vă redau entuziasmul, zâmbetul, bucuria exclusivităţilor palpitante şi surprizele plăcute pe care le meritaţi"
, a scris realizatorul.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod