Halle Berry şi Olivier Martinez aşteaptă un copil

Actriţa şi partenerul său de viaţă, actorul Olivier Martinez, aşteaptă primul lor copil, potrivit purtătorului de cuvânt al artistei.
Vedeta în vârstă de 46 de ani este însărcinată în trei luni şi se pare că va naşte un băieţel, relatează site-ul tmz.com, citat de agenția Mediafax.

Halle Berry mai are o fiică, Nahla, în vârstă de cinci ani, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.

Berry s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă din 2011 cu actorul Olivier Martinez, în vârstă de 47 de ani.

Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Francezul Olivier Martinez a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007. Acesta va fi primul lui copil, notează Mediafax.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod