Halle Berry si Gabriel Aubry isi extind familia?

5 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Halle Berry si Gabriel Aubry isi extind familia?

Actrita Halle Berry si partenerul sau de viata, Gabriel Aubry, au toate sansele sa isi extinda familia, aceasta daca lucrurile raman asa cum isi doreste in acest moment fotomodelul canadian, informeaza site-ul People.com. Cei doi au impreuna o fetita, Nahla Ariela, care va implini un an in luna martie, insa tatal sau spera ca Nahla sa aiba, cat de curand, un frate sau o sora.

Aubry, care provine dintr-o familie cu opt copii, a declarat: "Are nevoie de un frate. Cred ca este un lucru important. Nu stiu pe nimeni care sa aiba un singur copil si mereu am avut in jurul meu familii numeroase. Cred in familiile numeroase.".

Fotomodelul canadian se poate considera fericit - intrebat daca actrita este de acord cu ideea de a ramane din nou insarcinata, Aubry a raspuns: "Este de acord cu asta. Bineinteles.".

Aubry a tinut sa precizeze faptul ca micuta Nahla a invatat deja sa mearga si sa vorbeasca: "Nu vreau sa spun care au fost primele ei cuvinte, dar probabil ca a spus 'dada' (n.r.: 'tata'). Nu spune 'tata'. Spune 'papa', versiunea frantuzeasca a cuvantului.". Totusi, pentru a nu rani sentimentele lui Berry, fotomodelul a afirmat: "Hai sa spunem ca a zis 'mama'.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod