Halle Berry, schimbată de rolul de mamă

de Daniel Dumitrescu, 26 August 2012

Actriţa a fost surprinsă alături de fiica sa în Hollywood. Actriţa şi-a dus fata la teatru, la piesa "Cenuşăreasa".

Actriţa a fost surprinsă alături de fiica sa în Hollywood. Actriţa şi-a dus fata la teatru, la piesa "Cenuşăreasa".

Halle Berry (46 de ani) a părut schimbată faţă de perioada în care a fost declarată cea mai sexy femeie în viaţă. Ea a renunţat la vestimentaţia atrăgătoare şi s-a îmbrăcat cu o pereche de blugi largi, ridicaţi deasupra gleznelor, şi cu o bluză, tot largă.

Halle Berry şi fiica ei, Nahla, au fost însoţite la "Cenuşăreasa" de una dintre prietenele Nahlei, care a fost la fel de entuziasmată de punerea în scenă a celebrei poveşti ca şi fata celebrei actriţe, informează cotidianul bitanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Halle Berry se luptă cu fostul său partener de viaţă, Gabriel Aubry, pentru custodia fiicei lor, Nahla, acum în vârstă de 4 ani.

Actriţa a fost obligată în luna iunie de Tribunalul pentru chestiuni familiale din California să îi plătească fostului ei partener de viaţă o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună, notează Mediafax.

În anul 2008, Halle Berry a fost declarată "cea mai sexy femeie în viaţă" de către revista Esquire. "Nu sunt prea sigură că ştiu care este semnificaţia titlului, dar, ţinând cont că am 42 de ani şi că tocmai am născut un copil, atunci mă gândesc să îl accept", declara atunci actriţa.

Foto: AFP / Mediafax / Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod