Halle Berry, pensie alimentară pentru fiica ei

Actriţa, care are o fiică în vârstă de şase ani, Nahla, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, îi va plăti acestuia o pensie alimentară lunară de 16.000 de dolari, conform deciziei unui tribunal din Los Angeles.

Halle Berry şi Gabriel Aubry au custodie comună asupra fetiţei lor, născută în martie 2008, iar actriţa americană trebuie să plătească pensie alimentară până ce Nahla va absolvi liceul sau va împlini vârsta de 19 ani, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Decizia privind pensia alimentară a fost luată după o îndelungată bătălie pentru custodie, încheiată cu interdicţia primită de Halle Berry de a-şi lua fiica în Franţa, unde actriţa locuieşte cu actualul ei soţ, actorul Olivier Martinez, cu care are un băieţel.

47de ani are Halle Berry
Potrivit documentelor din instanţă, obţinute de E!News, Halle Berry trebuie să îi plătească lui Aubry 115.000 de dolari ca pensie retroactivă şi să achite suma de 300.000 de dolari, cheltuieli de judecată.

De asemenea, actriţa va trebui să plătească taxele de şcolarizare, atunci când Nahla va merge la o şcoală privată, precum şi jumătate dintre facturile medicale care nu sunt acoperite de asigurare.

În prezent, Halle Berry locuieşte în Franţa împreună cu soţul ei, actorul francez Olivier Martinez, cu care s-a căsătorit în iulie 2013.

Cuplul are un băieţel, Maceo, născut în octombrie 2013.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod