Halle Berry, pace după bătaie

Actrița, fostul ei iubit, Gabriel Aubry, şi actualul ei partener de viaţă, Olivier Martinez, au ajuns la o înţelegere pe cale judiciară după încăierarea dintre cei doi bărbaţi, săptămâna trecută, de Ziua Recunoştinţei.

Avocaţii celor trei au declarat joi, după o audiere cu uşile închise, că aceştia "au ajuns la o înţelegere pe cale amiabilă", dar nu au oferit mai multe detalii. "Nu vor mai exista declaraţii pe această temă", se arată într-un comunicat emis de avocaţi.

Top modelul canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al actriţei Halle Berry, a fost arestat pe 22 octombrie, după o altercaţie cu actualul logodnic al artistei americane, actorul francez Olivier Martinez.

Tensiunile par să se intensifice în relaţia pe care Halle Berry o are cu fostul ei iubit, după ce, în această lună, un tribunal american i-a interzis actriţei să se mute în Franţa cu fiica ei, Nahla, provenită din relaţia cu Aubry.

O altercaţie destul de serioasă s-a produs săptămâna trecută la reşedinţa pe care celebra actriţă o deţine în California. Fostul ei iubit, modelul canadian Gabriel Aubry, şi actualul ei logodnic, actorul Olivier Martinez, au început să se bată. În acea dimineaţă, Aubry o aducea pe fiica sa, Nahla, în vârstă de patru ani şi jumătate, la casa mamei acesteia, Halle Berry, unde urma să petreacă Ziua Recunoştinţei.



Potrivit site-ului TMZ.com, Martinez, în vârstă de 46 de ani, l-a abordat pe Aubry, în vârstă de 36 de ani, pentru a sta puţin de vorbă, însă cei doi bărbaţi au început să se bată. Ambii au fost răniţi - Martinez a avut o mână ruptă şi răni în zona gâtului, iar Aubry, o coastă ruptă, contuzii la nivelul feţei şi probabil traumatism cranian - şi au primit tratament medical la spital.

După ce a fost externat, Aubry a fost arestat pentru violenţe fizice, a declarat Andrew Smith, de la Poliţia din Los Angeles. Cauţiunea a fost stabilită la 20.000 de dolari, iar Aubry a fost eliberat ulterior.

În plus, revista People, citată de Mediafax, susţine că un ordin de restricţie a fost emis atunci pe numele modelului Gabriel Aubry, care îi interzicea acestuia să se apropie la o distanţă mai mică de 91 de metri de Halle Berry, Olivier Martinez şi Nahla.



Halle Berry a depus o cerere la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California, în care a cerut permisiunea de a se muta în Franţa, pentru că se teme pentru viaţa fiicei ei. Însă, la începutul lunii noiembrie, cererea i-a fost refuzată.

Un tribunal american a decis deja ca Gabriel Aubry să poată să îşi viziteze fiica doar în prezenţa unei terţe persoane, care să supravegheze acele întâlniri şi să se asigure că Nahla este în siguranţă. Justiţia americană i-a cerut deja modelului canadian să urmeze mai multe cursuri de consiliere.

Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce a declarat că fosta lui parteneră de viaţă, actriţa americană Halle Berry, este o "negresă". Halle Berry a cerut custodie unică asupra micuţei, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.

De asemenea, în aprilie, Halle Berry a fost obligată printr-o hotărâre emisă de un judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California să plătească fostului ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună.

Halle Berry, care s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu actorul Olivier Martinez, a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie, notează Mediafax.

Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod