Haiducii refuza America

Facebook Twitter Comenteaza
Haiducii refuza America

Trupa Haiducii a fost contactata pentru a sustine un turneu in Statele Unite ale Americii, insa managerul trupei, Radu Baron, a refuzat oferta, atat din cauza clauzelor financiare care nu erau deloc tentante, dar si pentru ca datele evenimentelor erau in perioada campaniei electorale din Romania, cand trupa va sustine concert dupa concert.

"De obicei, ofertele pentru a concerta pe alt continent nu sunt ceea ce par, iar artistii ajung sa cante prin restaurante, pe cateva sute de dolari, doar ca sa se laude apoi ca au vazut America sau alt continent.", a declarat Radu Baron. "Ca manager, am responsabilitatea sa aleg ceea ce este avantjos pentru trupa, iar in aceasta perioada, Romania este alegerea potrivita pentru Haiduci.", a adaugat acesta.

Dupa ce "luna femeii" le-a asigurat celor trei haiduci o agenda plina, datorita solicitarilor pe care le-au avut, mai ales din partea doamnelor si domnisoarelor, perioada campaniei electorale se anunta a fi inca una foarte aglomerata pentru Catalin, Marian si Cristi. Ei au deja semnate mai multe concerte, iar noul lor single, "Pana la bani", plin de aluzii politice, are toate sansele sa devina imn electoral.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod