Györfi, nu mai vrea operații estetice: "Bine că nu am murit!"

Cântăreața s-a numărat printre primele vedete autohtone care au apelat la bisturiu pentru a-și mări bustul. După intervenția suportată în anul 2000, ea şi-a mai făcut modificări la nas, la buze, apoi şi-a schimbat implanturile de două ori.

Acum, la 45 de ani, Györfi nu-și mai dorește operații estetice. "Bine că nu am murit. Sunt mulţumită şi nu regret nimic din ceea ce am făcut, însă acum cred că e de-ajuns. Nu-mi mai fac nici o operaţie estetică, ci doar tratamente corporale, nu e nimic rău în asta", a explicat ea pentru ziarul Click!.

Chiar dacă în prezent este nemulțumită că a căpătat un surplus de grăsime pe abdomen, artista nu vrea să-și facă liposucţie, preferând să rezolve problema într-o clinică de înfrumusețare.

"Am auzit de criolipoliză. Este un aparat care îţi îngheaţă grăsimea şi te ajută să scapi definitiv de ea după doar câteva şedinţe. Urmează să merg la salon, însă acum sunt preocupată cu filmările pentru noul meu videoclip", a mai spus Daniela.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod