Gwyneth Paltrow va lansa o colecţie vestimentară proprie

Actriţa, care a lansat în 2008 site-ul de lifestyle Goop, va folosi marca online şi pentru lansarea, în 2015, a unei linii de produse vestimentare, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Vedeta în vârstă de 42 de ani, care a mai colaborat la o serie de creaţii vestimentare cu designeri ca Michael Kors, Stella McCartney şi Matthew Williamson, a anunţat că doreşte să lanseze anul viitor o colecţie vestimentară proprie, sub marca Goop.

Colaborarea dintre Paltrow şi designeri de modă faimoşi va continua însă, două proiecte separate legate de modă incluzând creaţii ale Stellei McCartney şi ale creatoarei de origine belgiană Diane von Furstenberg.

Gwyneth Paltrow a angajat-o pe Lisa Gersh, fostă şefă a companiei Marthei Stewart, Martha Stewart Living, pentru dezvoltarea brandului propriu, Goop, descriind-o pe Gersh drept "un lider vizionar".

"(Lisa Gersh, n.r.) Este persoana perfectă pentru a construi pe baza solidă pe care am creat-o deja la Goop şi pentru a diversifica oportunităţile de a furniza energia pozitivă transmisă de Goop clienţilor noştri, prin ceea ce citesc, ce încearcă, ce cumpără şi cum trăiesc", a spus Paltrow.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod