Gwyneth Paltrow, umilită într-o rochie transparentă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Aprilie 2013
Desemnată recent cea mai frumoasă femeie din lume de o cunoscută publicaţie americană, vedeta de la Hollywood a spus povestea din spatele unei gafe vestimentare de la premiera celui mai recent film al ei.

Apariţia lui Gwyneth Paltrow la premiera filmului "Iron Man 3/ Omul de fier 3" a fost departe de a fi privită ca una demnă de titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, acordat recent de editorii revistei People. Actriţa în vârstă de 40 de ani a purtat o rochie complet transparentă în lateral, de la coapse în jos.

Într-un interviu cu realizatoarea Ellen DeGeneres, Paltrow a recunoscut că ţinuta ei a fost un dezastru şi că s-a simţit umilită, adăugând şi că a avut nevoie de "retuşuri" înainte de a îmbrăca rochia transparentă, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

"Eram la un show şi m-am schimbat acolo şi mi-am dat seama că nu pot purta lenjerie. Să spunem doar că toată echipa s-a chinuit să găsească un aparat de ras", a povestit actriţa în interviu. "Am ajuns de la cea mai frumoasă femeie la cea mai umilită într-o singură zi."Vedeta a vorbit şi despre reacţia ei la aflarea titlului primit de revista People, veste pe care a primit-o de la agentul ei de publicitate printr-un email. "Sincer, am crezut că e o glumă. L-am citit de trei ori. Îmi spuneam că l-a trimis clientului greşit, că nu e posibil."Actriţa americană Gwyneth Paltrow a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de editorii revistei People. În pofida succesului său, Gwyneth Patrow susţine că, dacă oamenii ar putea să o vadă atunci când se află acasă, purtând haine obişnuite, nu ar mai crede că este o femeie frumoasă.

"Când stau acasă, port jeanşi şi tricouri. Nici nu mă machiez", a declarat actriţa americană într-un interviu publicat în cel mai recent număr al revistei People.

În acelaşi interviu, Gwyneth spune că, dacă ar purta în casă articole vestimentare elegante, soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, ar râde de ea.

Pe celelalte locuri în topul celor mai frumoase femei din lume, realizat anual de revista People, se află, printre altele, actriţele Kerry Washington, Halle Berry, Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence, Zooey Deschanel şi cântăreţele Pink şi Kelly Rowland.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 29 Apr 2013, 10:26
    Trist...

    Nu mi se pare o femeie frumoasa, iar faptul ca nu si-a dat seama ca acea rochie nu-i permitea sa poarte lenjerie si ca mai umbla si neepilata, e de-a dreptul penibil, tinand cont de nivelul ei de notorietate, pe care se presupune ca si-l asuma...ca sa nu mai vorbim de faptul ca sumele pe care le incaseaza ii asigura un confort la care altii doar pot visa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod