Gwyneth Paltrow şi Chris Martin plănuiesc o "detoxifiere spirituală şi fizică" după Crăciun

Cei doi, care s-au despărţit în luna martie şi sunt în plin proces de divorţ, sunt în continuare prieteni şi plănuiesc să petreacă împreună câteva zile într-un complex hotelier din California, de Anul Nou, pentru a-şi găsi echilibrul, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
O sursă a declarat: "Ei se îndreaptă către We Care Spa din Palm Springs. De când Chris s-a despărţit de Jennifer Lawrence, relaţia dintre el şi Gwyneth s-a îmbunătăţit şi sunt din nou prieteni foarte buni. Chris a decis deja să renunţe la angajamentele privind munca şi să petreacă puţin timp departe de ceea ce înseamnă Coldplay, pentru a putea fi alături de copiii lor".

De asemenea, sursa a completat: "Nu este pentru prima dată când cei doi apelează la această detoxifiere şi s-au întors concentraţi şi plini de energie pentru a face faţă realităţii.
Aşadar, aceste zile petrecute acolo reprezintă o încercare de reconectare, fără zgomotul din viaţa de zi cu zi. (...) Amândoi speră ca acest proces spiritual să îi ajute să îşi dea seama ce îşi doresc pentru anul viitor"
.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună - Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003 şi şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept "separare conştientă", într-un mesaj comun, publicat în martie pe site-ul actriţei americane, goop.com, notează agenţia Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod