Gwyneth Paltrow şi Chris Martin divorţează

Actriţa americană şi solistul trupei Coldplay au anunţat marţi că s-au despărţit, după ce în ultimii ani au dezminţit de mai multe ori zvonurile despre destrămarea cuplului.

Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim", au scris cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Mesajul, intitulat "Despărţire gândită îndelung", este ilustrat cu o fotografie în care cuplul apare zâmbitor, pe o pajişte însorită şi proaspăt cosită, relatează agenția Mediafax.

"Am muncit din greu de peste un an, uneori împreună, alteori individual, pentru a vedea ce mai era încă posibil pentru noi, dar am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim foarte mult, vom rămâne despărţiţi", au adăugat cele două vedete.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 41 de ani, şi Chris Martin, în vârstă de 37 de ani, spun că vor fi "întotdeauna o familie (...).

Dintr-un anumit punct de vedere, nu am fost niciodată aşa de apropiaţi ca acum".

Cuplul are doi copii: o fiică, Apple, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Moses, în vârstă de 7 ani.

"Suntem, înainte de toate, părinţii a doi copii incredibil de minunaţi şi vă cerem ca intimitatea noastră să fie respectată în acest moment dificil. Am avut întotdeauna o viaţă de cuplu departe de privirile indiscrete şi sperăm să putem continua în acelaşi fel, în condiţiile în care ne-am angajat într-o despărţire îndelung gândită", au adăugat cele două vedete.

Chris Martin şi Gwyneth Paltrow, recompensată cu Oscarul pentru rol secundar în 1999 pentru rolul din filmul "Shakespeare in Love", s-au căsătorit la sfârşitul anului 2003 în Santa Barbara (California) departe de privirile curioşilor.
Ceremonia-surpriză, la care nu a asistat niciunul dintre membrii celor două familii, a avut loc cu câteva săptămâni înainte de anunţul prin care cuplul anunţa venirea pe lume a primului copil.

Cei doi artişti, care apăreau rar împreună în public, au făcut o chestiune de onoare din faptul că nu vorbeau public despre partenerul de viaţă, alimentând cu regularitate zvonurile despre despărţirea lor, notează Mediafax.

În 2008, actriţa a a spus că acele zvonuri erau "ridicole" şi a reamintit că familia ei preferă să nu se afişeze în faţa camerelor de filmat.

În ianuarie, au făcut totuşi o excepţie şi au apărut ţinându-se de mâini la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur la Los Angeles.
Chris Martin era nominalizat la categoria "cel mai bun cântec" cu piesa "Atlas" de pe coloana sonoră a celui de-al doilea film din franciza "Jocurile foamei", însă acel premiu a fost câştigat în cele din urmă de trupa irlandeză U2.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.



În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După Oscarul câştigat şi căsătoria cu Chris Martin, s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial.

Următorul album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - va fi lansat pe piaţă pe 19 mai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod