Gwyneth Paltrow îngrozeşte femeile: "Faci cancer mamar dacă porți sutien!"

Tot mai mult vedete şochează prin teoriile lor neobişnuite despre boli grave şi pericole pentru sănătate. Este şi cazul actriţei britanice Gwyneth Paltrow, care avertizează pe site-ul său, goop.com, că există o posibilă legătură între cancerul la sân şi purtarea sutienului, potrivit libertatea.ro.
Sub titlul "Faci cancer mamar dacă porți sutien!", materialul a scandalizat lumea medicală din Statele Unite. În material se specifică faptul că riscul de dezvoltare al cancerului de sân este mai crescut la femeile ce poartă sutienul peste 12 ore pe zi.

Specialiștii condamnă această teorie. "Aceste lucruri le sperie pe femei. Atunci când oamenii fac cancer, încep să caute cu disperare prin trecutul lor și se gândesc că diferite acţiuni pe care ei înşişi le-au întreprins i-au adus în acest punct.
Un astfel de text dezinformează şi cauzează stres, precum şi insomnii, lucruri care afectează sănătate
a", au spus la unison reputați medici din SUA.

Teoria şocantă publicată pe site-ul vedetei îi aparţine lui Dr. Habib Sadeghi, un guru în sănătate controversat, ale cărui sfaturi sunt urmate cu strictiţe de Gwyneth.

Vedeta este adesea ironizată pentru recomandările pe care le oferă pe site-ul său. În urmă cu câteva luni Gwyneth le recomanda femeilor să urineze în timp ce fac duş şi să-şi cureţe vaginul cu abur, potrivit dailymail.co.uk.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod