Gwyneth Paltrow: "Gândurile negative modifică apa"

Celebra actriță, extrem de preocupată în ultima vreme de stilul sănătos de viață, este convinsă că apa are sentimente și a mărturisit că se simte "fascinată" de "energia conștiinței și de efectele acesteia asupra materiei", relatează joi cotidianul spaniol ABC.
"Am studiat modul în care negativitatea schimbă structura apei, cum moleculele acesteia depind de genul de cuvinte și de muzică din jur", a afirmat, în ultimul newsletter al firmei Goop, câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 41 de ani.

Despărțită în urmă cu câteva luni de soțul său, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, după o căsătorie de zece ani, Gwyneth Paltrow se face remarcată tot mai des prin afirmații ciudate, care provoacă polemici, notează Agerpres.

Decizia de a nu consuma sub nicio formă anumite alimente sau relatările despre eforturile pe care le face pentru a fi fericită 24 de ore din 24 sunt numai unele dintre acestea. Ziarul iberic nu exclude posibilitatea ca ideile de acest gen să fi fost printre motivele eșuării mariajului frumoasei blonde.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod