Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume

Anul trecut, titlul i-a revenit cântăreţei Beyonce, dar anul acesta, editorii revistei People au acordat distincţia unei actriţe.
Actriţa americană a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de editorii revistei People, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Printre celelalte pretendente la acest titlu, decernat anual de revista People, s-au aflat şi actriţele Halle Berry, Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence şi cântăreaţa Pink.

În pofida victoriei sale, Gwyneth Patrow susţine că, dacă oamenii ar putea să o vadă atunci când se află acasă, purtând haine obişnuite, nu ar mai crede că este o femeie frumoasă.
"Când stau acasă, port jeanşi şi tricouri. Nici nu mă machiez", a declarat ea într-un interviu publicat în cel mai recent număr al revistei People.

În acelaşi interviu, Gwyneth spune că, dacă ar purta în casă haine elegante, soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, ar râde de ea.

Actriţa în vârstă de 40 de ani a dezvăluit totodată faptul că fiica ei, Apple, în vârstă de opt ani, este deja foarte interesată de modă şi că îi permite să poarte un machiaj discret în anumite ocazii speciale.

În septembrie 2012, Gwyneth Paltrow - care mai are un fiu, Moses, în vârstă de şapte ani - a fost desemnată tot de revista People drept "cea mai elegantă femeie din lume".


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mistik007 pe 29 Apr 2013, 22:38
    kkt

    hmm...cea mai faina femeie?io nu prea cred sper sa glumeasca aia de la people dar am citit ca au avut-o in top si pe barbata de pink deci topul acesta nu ma mai mira deloc..sa vorbeasca in numele lor daca au gusturi asa nasoale..cred ca daca ar vedea-o pe antonia noastra ar pune-o cea mai faina femeie din univers sau le-ar pica fatza

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod