Gwyneth Paltrow a lansat un club online dedicat cărţilor de bucate

Actriţa a lansat, joi, un club online dedicat cărţilor de bucate, despre care discută împreună cu fanii, pe blogul ei de lifestyle, goop.com.
Prima carte de bucate care va fi supusă discuţiei, "Roberta's Cookbook", de Carlo Mirarchi, a devenit un volum clasic al gastronomiei încă de la publicarea în 2013, reunind între copertele sale celebrele reţete care au dus la succesul restaurantului "Roberta's", deschis în 2008 în Brooklyn, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Ne-am gândit (Gwyneth Paltrow şi fetiţa sa, n.r.) să începem folosind aceleaşi criterii ca în cazul alegerii unui roman - să fie ceva provocator, interesant şi cu posibilitatea de a deveni un clasic.
Şi am dat peste «Roberta's Cookbook». Vă invit să gătiţi împreună cu noi şi spuneţi-ne ce aţi învăţat, ce anume aţi schimbat şi care va fi următoarea carte de bucate a clubului"
, a scris Gwyneth Paltrow pe blog.

Gwyneth Paltrow este, la rândul său, autoare de cărţi de bucate - în 2008, actriţa a scris, împreună cu maestrul bucătar Mario Batali, cartea "Spain, a Culinary Road Trip with Mario Batali", iar, în 2011, a lansat volumul "My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family and Togetherness and Notes From the Kitchen Table".

De asemenea, în 2013, Paltrow a publicat cartea de bucate "It's All Good: Delicious Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great".

Paltrow, desemnată în 2013, de revista People, cea mai frumoasă femeie din lume, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt, care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod