Guy Ritchie, alaturi de Madonna

10 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Guy Ritchie, alaturi de Madonna

Madonna (50 de ani) primeste sprijin moral din partea fostului sau sot, regizorul britanic Guy Ritchie. Cantareata este demoralizata pentru ca, saptamana trecuta, guvernul din Malawi i-a refuzat cererea de adoptie a micutei Mercy James. Vedeta a plans in timpul conversatiei telefonice cu Ritchie, consemneaza "The Sun".

Madonna a telefonat la resedinta londoneza a regizorului, pentru a discuta cu fiul lor, Rocco, in varsta de patru ani. La scurt timp insa de la inceperea conversatiei, artista a cerut sa vorbeasca cu Ritchie.
Cei doi au divortat in luna ianuarie, din cauza "comportamentului irational" al acestuia.

O sursa a precizat: "In ultimul an, au existat foarte putine conversatii civilizate intre ei. Insa, in ultima saptamana, situatia s-a imbunatatit. Rocco se afla la Guy in vizita atunci cand Madonna a sunat sa vada daca este in regula, asa cum face de fiecare data cand nu este alaturi de copii. Rocco statea de vorba cu ea si, dintr-o data, s-a intors spre Guy si a spus: 'Tati, tati. Mami plange'.
Apoi i-a inmanat telefonul lui Guy".


Potrivit aceleiasi surse, regizorul a petrecut o ora la telefon consoland-o pe fosta sa sotie, iar acum ii telefoneaza Madonnei in fiecare zi, sa vada cum se simte.

Sursa a adaugat pentru ziarul britanic "The Sun": "Este un lucru neobisnuit ca Madonna sa planga, insa refuzul autoritatilor chiar a suparat-o. A fost dificil sa ii explice lui Rocco de ce Mercy nu va veni acasa. Plin de compasiune, Guy a linistit-o si i-a spus sa fie fericita cu familia pe care o are".

Saptamana trecuta, Madonna si cei trei copii ai sai, Lourdes (12 ani) Rocco si David, s-au deplasat in Malawi pentru a finaliza procedura de adoptie a orfanei Mercy James, in varsta de patru ani.

Artista se astepta sa primeasca imediat incredintarea fetitei, insa judecatorul a refuzat cererea de adoptie, deoarece Madonna nu a locuit in Malawi in ultimele 18 luni, asa cum prevede legislatia in domeniul adoptiilor din aceasta tara.

Guy Ritchie, in varsta de 40 de ani, a sprijinit in mod public actiunea fostei sale sotii. Regizorul a declarat: "Am sprijinit-o pe Madonna in decizia ei de a demara aceasta procedura de adoptie si sunt intristat de refuzul pe care l-a primit.
Este foarte motivata in ceea ce priveste responsabilitatile sale de parinte si doreste sa imparta cu copiii ei avantajele si oportunitatile pe care i le-a oferit viata".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod