GRIMUS canta joi, 23 aprilie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Una dintre cele mai titrate si de succes trupe de rock alternativ din tara, GRIMUS, canta joi, 23 aprilie de la ora 21:30 in Hard Rock Cafe din Bucuresti.
Grimus este o trupă clujeană de rock alternativ, înfiinţată în 2005. Piesa lor de debut, “Solitude”, a fost piesa anului la City FM, în 2006. În 2007 au câştigat finala naţională a concursului Global Battle of the Bands şi au participat la finala mondială de la Londra, iar în 2008 au lansat albumul de debut, “Panikon”. Prima lor piesă oficială în limba română, “Umbre”, lansată în 2010, a fost piesa anului la City FM, iar piesa “Started” a devinit coloana sonoră a spotului de promovare Tuborg timp de un an de zile.

Cel de-al doilea album, “Egretta” (2011), are 5 piese ce ajung pe locul 1 în clasamentele Radio Guerrilla (“Started”, “Face The Light”, “Vanity”, “In Your Eyes”, “Nature Falls”).
De-a lungul timpului au împarţit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette, Hurts, Deep Purple dar şi cu Sir Salman Rushdie, cel “care le-a dat nume”.

Biletele pentru concertul GRIMUS din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro (Uman, Muzica, IQBOX, Perfect Tour, ZebraPay) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agentiile Perfect Tour - Str.
Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

- reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Aplicatia de IOS si Android IaBilet valabila in AppStore respectiv GooglePlay.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod