Grand Cinema and More va oferi senzații tari cinefililor vara aceasta

„Agentul de la U.N.C.L.E” și „Misiune Imposibilă: Națiunea Secretă” vor putea fi vizionate exclusiv în sala Grand Ultra, experimentând tehnologia revoluționară Dolby Atmos


Grand Cinema & More va difuza în România cele mai noi filme realizate în sistemul revoluționar Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround realizată de Dolby Laboratories. Câteva dintre producțiile mult așteptate precum „Agentul de la U.N.C.L.E” și „Misiune Imposibilă: Națiunea Secretă” vor da fiori cinefililor care vor călca pragul sălii Grand Ultra.
Cu ajutorul sistemului revoluționar Dolby Atmos, cele două producții de acțiune vor putea oferi iubitorilor de film o experiență cinematografică impresionantă.


Filmul de acțiune „Misiune Imposibilă: Națiunea Secretă” regizat de Christopher McQuarrie,  este continuarea seriei de succes, unde agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) are o nouă misiune, mult mai dificilă decât cele din trecut.

Alături de echipa sa, acesta luptă pentru apărarea lumii împotriva Sindicatului, o organizație criminală formată din agenți cu pregătire militară. 31 iulie este data de la care filmul va putea fi vizionat cu sunet Dolby Atmos.


„Agentul de la U.N.C.L.E” este o producție Warner Bros. Pictures, în regia lui Guy Ritchie, care ilustrează acțiunea de la începutul anilor `60, când Napoleon Solo (Henry Cavill), agent CIA și Illya Kuryakin (Armmie Hammer), operator KGB se transformă din rivali în aliați. Misiunea lor este de a opri o organizație criminală internațională din a folosi arme nucleare împotriva umanității.

Din distribuție mai fac parte și Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris și Hugh Grant. Puteți vedea acest film cu sunet Dolby Atmos din 21 august, exclusiv la Grand Cinema & More.  
Sistemul Dolby Atmos este disponibil în sala Grand Ultra din cadrul Grand Cinema & More. Configurația sistemului cuprinde 54 de boxe, câte un rând de boxe pe pereții laterali și două rânduri pe plafon și un procesor de sunet Dolby Atmos. Noua tehnologie permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui realistă, în funcție de acțiunea filmului.
Abordarea revoluționară a acestei noi tehnologii este că sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio poziționate independent într-un spațiu tridimensional, creând o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația.


Sala Grand Ultra aduce în premieră un grad unic de confort și design, fiind dotată cu cel mai mare ecran de cinema din România – mai mult de 270 mp, dublă proiecție de rezoluție 4K, design black box și revoluționarul sistem Dolby Atmos. Toate aceste elemente fac din Grand Ultra destinația perfectă pentru pasionații de film.

Programul tuturor filmelor disponibile în sala Grand Ultra poate fi consultat aici: http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-ultra

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod