Goran Visnjic a reclamat-o pe fosta sa iubita la Protectia Copilului

23 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Goran Visnjic a reclamat-o pe fosta sa iubita la Protectia Copilului

Goran Visnjic, actorul care interpreteaza rolul doctorului Luka Novac in serialul "Spitalul de urgenta" ("E.R."), a trecut la un contraatac dur impotriva Mirelei Rupic, femeia care, in urma unei scurte aventuri cu actorul, a devenit mama copilului acestuia.
 
Vedeta din "Spitalul de urgenta" a reclamat-o pe Mirela Rupic, mama fiicei sale Lana, la Serviciul de Protectie a Copilului. Motivul exact al supararii lui Visnjic il constituie faptul ca Mirela a lasat fotografii de la mai multe publicatii din Croatia s-o pozeze pe micuta Lana.


Actorul este de parere ca Mirela Rupic a facut dovada unui comportament total nepotrivit si a incalcat drepturile copilului sau. Ca urmare a acestei reclamatii, Mirela Rupic a marturisit ca a fost chemata la "ordine" de Serviciul de Protectie a Copilului, insa nu a vrut sa ofere mai multe detalii.

"A fost un episod mult prea dureros. Nu as vrea sa intru in amanunte, pentru ca imi este teama. Probabil ca orice as spune acum va fi folosit impotriva mea de Goran", a mai adaugat fosta iubita a vedetei din "Spitalul de urgenta".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod