Giulia Nahmany, tort în formă de diamant la aniversarea a 30 de ani!

Giulia Nahmany a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani printr-o petrecere restrânsă la renumitul restaurant SOFA din Bucureşti.

Vedeta a avut alături membri ai familiei, prieteni, parteneri de afaceri si a fost răsfăţată cu cadouri încă de la primele ore ale dimineţii.

Soţul ei, Cătălin, a surprins-o cu un superb inel cu diamant galben, de două karate, şi cu un imens buchet cu trandafiri albi şi roşii.

Seara, în timpul petrecerii, Giulia a primit din partea prietenilor alte câteva zeci de buchete de trandafiri şi orhidee, o geantă Hermes din ultima colecţie, eşarfe fine şi accesorii de firmă, precum şi cărţi, printre care favorita ei, “Coco Chanel: O viaţă intimă”.

Vedeta a petrecut seara alături de peste 30 de invitaţi la restaurantul SOFA, printre care s-au numărat şi Oana Roman şi Mihaela Borcea.

Cu toţii au savurat preparate fine realizate de un chef renumit, printre care: ciuperci pariziene cu creveţi, canape cu brânzî şi caviar de ardei gras roşu, brânză gorgonzola şi vin alb, pui Yakitori la grătar cu sos de alune caju şi lapte de cocos, dorada regală, cartofi boulanger.

Giulia a primit la desert un tort cu adevărat special, în forma unui diamant, care a cântărit 7 kilograme, şi a fost realizat de iscusitul cofetar al locaţiei. Desertul a fost surpriza serii şi a fost primit cu aplauze de toţi invitaţii.
Forma tortului a fost decisă de soţul Giuliei, ţinând cont de faptul că vedeta a lansat luna trecută o linie de bijuterii cu diamante.

Giulia Nahmany mărturiseşte că una dintre dorinţele pe care şi le-a pus în gând a fost să aibă, la fel ca toţi cei dragi ei, parte de sănătate.

1 din 9

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod