Giulia Nahmany implineste azi 32 de ani! Iata cum sarbatoreste in prima vacanta din ultimii patru ani alaturi de familia ei

Giulia Nahmany, actrita ce detine rolul principal in filmul „Love by Design”, implineste azi 32 de ani si a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere alaturi de familie, intr-o vacanta pe o insula exotica.
Dupa un an agitat, in care a trecut de la extaz (succesul filmului „Love by Design”) la agonie (pierderea mamei sale), actrita a dorit sa isi ia, la inceputul acestui an, o bine-meritata pauza, o vacanta in care sa se linisteasca sufleteste si sa se relaxeze.

A ales ca destinatie o insula exotica, un loc cald, plin de energie buna, care sa ii fie ca o terapie pentru suflet si sa o echilibreze dupa tragedia de anul trecut, cand moartea mamei sale a marcat-o profund.

„Este prima vacanta pe care o am alaturi de familia mea dupa patru ani agitati, cu multe proiecte.
Suntem linistiti impreuna si ne bucuram de frumusetile naturii din acest loc. Imi doresc sa imi incarc sufletul cu energie buna si sa am bateriile incarcate pentru anul ce tocmai a inceput”
, declara Giulia.

Desi se afla in vacanta, actrita merge constant la sala. "Nu sunt adepta unui regim strict, insa de aproximativ un an incerc sa mananc cat mai sanatos. Este foarte important atat pentru fizicul meu, cat si pentru psihic. Sunt aproape vegetariana, mananc doar legume, gatite in diverse feluri, supe, legume la gratar, legume sote, am inlocuit dulciurile cu fructe, din care ori fac freshuri ori le consum normal.
Din cand in cand mai mananc si peste, insa ceva light, nimic gras.
Am renuntat la lactate, care in trecut imi faceau rau pentru ca am intoleranta la lactoza, consum doar lapte de soia sau de migdale. Nu consum paine, am inlocuit-o cu crackersi fara gluten si incerc sa iau masa la ore fixe.
Impreuna cu echipa Delmar Spa, unde fac diverse proceduri de remodelare corporala, radiofrecventa tripolara, sport si intretinere, am reusit sa imi echilibrez stilul de viata, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Incerc sa merg la sala zilnic, chiar daca in unele zile am un program destul de agitat care nu prea imi lasa timp pentru nimic.
Nu stiu cat am slabit, nu obisnuiesc sa ma cantaresc, insa cel mai usor imi dau seama la haine.
Daca inainte purtam haine marimea L sau uneori XL acum am ajuns la S. Am ales sa fac aceasta schimbare in primul rand pentru ca vreau sa fiu un om sanatos"
, declara Giulia Nahmany.

Actrita este convinsa ca anul 2015 va fi unul foarte bun. „Am inceput anul in forta. Am lansat o noua colectie de bijuterii numita "Frozen" chiar inainte de Craciun. Lucrez la noi proiecte in cinematografie, iar la inceputul lunii februarie vom avea la Makeup Academy Giulia Nahmany & Fleurimon Paris 3 serii noi de cursuri.
Deci se anunta deja un an plin si, cel mai probabil, nu voi avea timp de o alta vacanta, asa ca profit din plin de aceasta"
, adauga actrita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod