Giulia Nahmany: “Am vrut sa pun Romania pe harta filmului international”

Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal in “Love by Design”, primul film produs de la Hollywood a carui actiune se desfasoara asumat in Romania si care are potentialul de a promova tara noastra ca destinatie turistica. Aceasta a reprezentat una din dorintele Giuliei Nahmany din momentul in care a inceput sa scrie povestea filmului.

„Ideea filmului a pornit dintr-o discutie pe care am avut-o cu Michael Damian, regizorul filmului, iar propunerea a venit chiar de la el, insa nu era nimic concret, stiam doar ca va fi vorba despre o comedie romantica. Povestea filmului a fost trasata initial de mine, m-au inspirat cateva momente haioase de care am avut parte in viata si mi-am dorit foarte tare ca personajul principal sa aiba putin din personalitatea mea. De aceea Danielle, personajul meu, este o femeie ambitioasa, muncitoare careia nu-i este frica sa isi sustina ideile, sa lupte pentru ele si sa o ia de la zero ori de cate ori e nevoie.

Am vrut ca acest film sa fie facut atat in Statele Unite, cat si in Romania, chiar daca a presupus sa transportam intreaga echipa de peste ocean. Mi-am dorit sa pun tara noastra pe harta internationala a productiei cinematografice. S-au filmat multe filme internationale la noi in tara insa nu s-a precizat in scenariu, explicit, ca actiunea se petrece in Romania.  Am vrut sa schimb perceptia pe care strainii o au despre Romania, sa le aratam peisaje frumoase, oameni frumosi, ambitiosi si talentati pentru ca avem din belsug”, declara Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal in comedia romantica "Love by Design", o co-productie romano-americana, care a fost filmata in Bucuresti, New York si in localitati din Transilvania precum Sighisoara, Saschiz si Biertan.

Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tanara a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson, al carei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-sef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediaza din postul de fashion editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire, ajungand ulterior o femeie puternica, celebra si apreciata in domeniul modei.

Din distributie fac parte si Jane Seymour, actrita renumita pentru rolul sau din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit”.

Filmul pune in valoare Romania la nivel international prin locurile superbe in care a fost turnat si va fi lansat in cinematografele din Romania pe 31 octombrie.

 

Video trailer: http://youtu.be/ZKmyXYf-Al4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod