Giulia a născut o fetiţă în weekend

Cântăreața a devenit mămică în acest weekend, după ce a născut o fetiţă care a primit numele Antonia Sabina.
Cântăreața și logodnicul ei, Vlad Huidu, fratele lui Șerban Huidu, au devenit părinți în acest weekend. Giulia a născut o fetiţă care a primit numele Antonia Sabina.

Giulia Anghelescu a născut sâmbătă o fetiţă perfect sănătoasă, de 3,2 kilograme, care a primit numele Antonia Sabina şi nota 10 la naştere, anunță agenția Mediafax. Artista în vârstă de 27 de ani se simte foarte bine după naştere şi va ieşi din spital în cursul zilei de luni.

"Am aşteptat acest moment cu sufletul la gură.
Sentimentul pe care l-am trăit cand am ţinut-o în braţe pentru prima dată pe pitică este de nepreţuit! Sunt cea mai fericită mamică!"
a declarat Giulia.

În următoarea perioadă, Giulia a decis că va sta acasă cu micuţa pentru că îşi doreşte să fie alături de Sabina cât mai mult, urmând ca după aceea să se întoarcă la ProFM , în calitate de DJ. Artista nu uită însă nici de fanii ei, urmând să lanseze versiunea în limba engleză a piesei "Vorbe Goale", informează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Aprilie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • popovici violeta pe 9 Apr 2012, 08:38
    felicitari

    felicitari sa va traiasca sa fie sanatoasa sa va aduca numai bucurii. pupici

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod