Gisele Bundchen, cel mai bogat manechin

31 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Gisele Bundchen, cel mai bogat manechin

Frumoasa Gisele s-a situat, pentru al treilea an consecutiv, pe primul loc in topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicatia Forbes,  potrivit Mediafax.

In perioada iunie 2008 - iunie 2009, modelul a obtinut venituri de 25 de milioane de dolari.

Si top modelul brazilian a fost afectat de criza economica, dovada fiind faptul ca in anul financiar 2008 - 2009 a obtinut cu 10 milioane de dolari mai puţin decat in perioada fiscală precedenta. In varsta de 28 de ani, Gisele are colaborari foarte fructuoase cu firme precum Versace, Dior si detine propria linie de incaltaminte.

In topul Forbes, pe locul doi s-a situat modelul german Heidi Klum, care a castigat in anul financiar 2008 – 2009, 16 milioane de dolari, cu 2 milioane mai mult decat in perioada precedenta.

Kate Moss se situeaza pe a treia pozitie, cu 8,5 milioane de dolari. Top modelul britanic in varsta de 35 de ani are succes cu linia sa de imbracaminte creata pentru lantul de magazine britanic Topshop.
Topul 5 al celor mai de succes top modele din lume este completat de Adriana Lima (8 milioane de dolari) si Doutzen Kroes (6 milioane de dolari).

Credit foto:askmen.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod