Gina Pistol: „Decât fără prezervativ, mai bine fără sex!”

11 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Gina Pistol: „Decât fără prezervativ, mai bine fără sex!”

Gina Pistol va oferi sâmbătă noapte un show pe care bărbaţii nu îl vor uita prea curând. Cea mai sexy vedetă a României va da startul distracţiei în clubul Boa din Bucureşti, în cadrul petrecerii ENTRAN - Meet Me In Your Fantasy.

Evenimentul se va derula sub forma unui show de cabaret, iar Gina va fi personajul principal, urmând sa ofere petrecăreţilor o seară senzuală, de senzaţii intense. Vedeta pregăteşte o costumaţie sexy cu totul specială şi va da startul distracţiei alături de cele mai frumoase modele din România.

Cu acest prilej, Gina Pistol militează pentru sexul protejat, indiferent de circumstanţe. „Decât fără prezervativ, mai bine fără sex. Consecinţele pot fi nedorite şi te pot afecta o viaţă întreagă. În astfel de momente trebuie să fii cerebral şi să gândeşti că prezervativul este colacul tău de salvare. Se poate să ai şi plăcere fără limite şi protecţie maximă. Este foarte simplu”, spune Gina Pistol. „Ştiu că sexul neprotejat poate avea consecinţe nedorite, iar în jurul meu au fost multe persoane care din neglijenţă, nepăsare sau neştiinţă au riscat totul fără motiv... Cu toate că suntem în anul 2011, sunt multi cei care nu folosesc deloc prezervativul atunci când intreţin relaţii sexuale, iar acest lucru mi se pare alarmant.”, declară Gina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod