Gimnastele romance merg la Campionatele Europene de Gimnastică

Campionatele Europene de Gimnastică se desfășoară, între 13 și 19 aprilie 2015, la Montpellier, în Franța.
De pe 13 până pe 16 aprilie au loc calificările în finala competiției, urmând ca cele mai importante întreceri să fie difuzate și în țară între 17 și 19 aprilie.  OMV Petrom, Leo Burnett România, The Geeks și MSLGROUP The Practice dau startul campaniei de susținere a echipei feminine de gimnastică la Campionatele Europene ce se desfășoară în perioada 13 – 19 aprilie la Montpellier, în Franța. #suntemcuvoi devine încurajarea de acasă, menită să le arate fetelor că toată lumea le susține și le aplaudă la fiecare flick la bârnă sau Tsukahara echer la sol.

Echipa feminină de gimnastică reprezintă mândria românilor de pretutindeni, fiind singura care a reușit performanța de a își disputa, de la egal la egal cu marile puteri mondiale (SUA, Rusia și China) cele mai înalte trepte ale podiumului.
Campania #suntemcuvoi este, începând de astăzi, modul prin care toți cei de acasă pot să se mândrească mai departe cu performanțele gimnastelor din echipa României, sau le pot transmite încurajări din fața televizorului pentru evoluțiile din cadrul Campionatelor Europene din Franța.

Fanii echipei feminine de gimnastică a României își pot urca fotografiile de încurajare, împreună cu mesajul pe care vor să-l transmită gimnastelor, în aplicația de Facebook #suntemcuvoi (https://apps.facebook.com/suntemcuvoi/).
De asemenea, toate mesajele de susținere pot fi însoțite de hashtag-ul #suntemcuvoi, astfel încât toate gândurile frumoase  să se îndrepte, în cel mai scurt timp, către sportivele din echipă.

Campania #suntemcuvoi este găzduită pe pagina oficială de Facebook Gimnastele României (https://www.facebook.com/GimnasteleRomaniei), unde fanii pot folosi același hashtag #suntemcuvoi pentru a susține echipa României. Pe lângă aplicația #suntemcuvoi, campania are un site dedicat www.suntemcuvoi.ro, unde puteți afla componența lotului, poveștile fetelor, știri și informații instant despre performanțele echipei de gimnastică la Campionatele Europene.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod