Ghici cine face striptease in Brigada, clipul nou al celor de la Class?

De la ultimul lor single – “Painter of my soul”, membrii trupei s-au implicat in diverse proiecte: Mihaela petrece majoritatea timpului in studio – “Class Music Studio”, este vocal coach in cadrul “X-Factor Romania” si a pus bazele trupei de copii- “Alarma”. Vlad organizeaza evenimente la Arenele Romane, printre care, cel mai important fiind proiectul sau de suflet – “Arena DnB”, iar Florin este pasionat de productia video, petrecand mai mult timp in spatele camerelor de filmat.

Dupa numeroase single-uri de-a lungul celor 20 de ani de existenta, precum: “Toata lumea“, “Ocean in desert“, “A,dui,doina“, “Castel de nisip“, “Te visez mereu“, “Na, na, na“, “Pentru dragoste“, “Intr-o zi“, in iunie 2014, cei de la Class lanseaza noua melodie cu un titlu sonor: “Brigada”!

Videoclipul  piesei “Brigada” a fost filmat la mare de 1 Mai, formatia dorind sa capteze atmosfera de petrecere specifica acelor zile de pe litoralul romanesc. De aceasta data, Mihaela, Florin si Vlad nu mai sunt actorii principali, protagoniste fiind doua prietene din gasca lor: Raluca si Bela! “Le-am pus pe doua prietene sa fie protagonist, noi aparem mai putin, ni s-a parut mai cool asa sa ne intalneam din cand in cand cu ele in clip!este chiar un real movie cu ce am facut noi in cele doua zile.

Florin s-a intalnit cu prietenii lui bikeri si a filmat la o petrecere de-a lor unde au aparut la un moment dat si doua streapteuze...si normal ca a sarit sa le filmeze, apoi am mers din club in club, pe plaja, cu un velier...unde vedeam ceva interesant ...filmam!”, a declarat Mihaela Cernea.



Piesa este o productie “Class Music Studio”, clipul fiind regizat chiar de catre membrii trupei si are un sound plin de buna dispozitie, inspiratia venind de la veselia serilor din Centrul Vechi: “In momentul in care ne-am adunat in studio, ne-am gandit  la clipele petrecute, acolo,  cu prietenii si am incercat sa captam acel feeling in noul nostru single!  Ne dorim ca “Brigada” sa ajunga la sufletul tuturor petrecaretilor din Romania! Hai sa facem “Brigada“!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod