Geørge (ex-Jorge) revine la “Te cunosc de undeva”

Artistul nu si-a anuntat inca familia ca urmeaza sa intre din nou in “ringul” transformarilor! Va fi o surpriza pentru fetele lui!
Geørge (ex-Jorge) a inceput anul cu dreptul. Revine “pe sticla” in show-ul “Te cunosc de undeva”, unde a fost deliciul publicului cu transformarile pe care le-a avut. Este cea de-a patra editie pentru artist si abia asteapta sa-si intre in rol. Deocamdata si-a anuntat doar sotia, urmand ca fiica sa din prima casatorie dar si fata sotiei sale sa afle curand. Cu siguranta le va face cea mai frumoasa surpriza din aceasta luna. Alaturi de Geørge vor urca pe scena in noul sezon “Te cunosc de undeva” Nicoleta Nuca, Anca Turcasiu, Feli Donose, Paula Chirila,  Theo Rose, Liviu Teodorescu, Liviu Varciu,  Andreoi Stefanescu de la AlbNegru si Rares Dragomir.

Revin la “Te cunosc de undeva” pentru publicul care m-a sustinut la fiecare editie la care am participat si  evident ca sunt foarte fericit ca voi face parte din nou din acest show. A fost o primire calduroasa din partea celor din echipa si juratii, Ozana Barabancea si chiar producatorii mi-au zis cand am ajuns acolo: “Bun venit acasa, Geørge!””, a declarat artistul care se bucura de succes si pe plan muzical. Melodia “Nimeni nu-i perfect” pe care Geørge a lansat-o anul trecut cu Jo a ajuns deja la peste 7 milioane de vizualizari pe Youtube.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod