Geørge cântă înconjurat de bărbați în lenjerie intimă

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Geørge cântă înconjurat de bărbați în lenjerie intimă: “Eram prea bolnav să mă bucur de această situație”
Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Geørge se va transforma în Alexandra Stan și va cânta pe o scenă plină cu... bărbați îmbrăcați în lenjerie intimă. “Este pentru prima dată când băieții din balet vor dansa în chiloți lângă mine, pe scenă. De asta îmi pare cel mai rău, că eram prea bolnav să mă bucur de această situație”, spune Geørge, amuzat.

În ediția de sâmbăta aceasta, Geørge are ghinionul să fie atât de bolnav, că abia poate vorbi.
În aceste condiții, cântatul va fi pentru el extrem de dificil. “Am avut o gripă oribilă. Iar cu o seară înainte de înregistrarea galei, am rămas fără glas, în timpul unui concert... Asta a fost cea mai mare frustrare a mea, de până acum, la „Te cunosc de undeva!”. Să vreau să cânt și să nu pot scoate un sunet... Abia puteam vorbi. Înainte să urc pe scenă, am făcut aerosoli cu dexametazonă și ser fiziologic și am băut ceaiuri de cătină. Cât de mult m-a ajutat asta, veți vedea sâmbătă seară”, povestește Geørge.

Cum a reușit el să facă față situației pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului transformărilor. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod