Geørge, Anda Adam, Lora si What's Up lanseaza cea mai tare piesa de Craciun - "Mosu' e roman"!

Geørge este in verva in ultima perioada si lanseaza hit dupa hit. Dupa succesul inregistrat cu piesa "Nimeni nu-i perfect" - care a ajuns la 3 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 3 saptamani - artistul s-a gandit sa le daruiasca fanilor un cadou de sarbatori, alaturi de Anda Adam, Lora si What's Up, mai precis un colind vesel, insotit de un videoclip plin de culoare!
"Ideea de colind de Craciun a pornit de la Anda Adam. Daca fina a zis, nasu' s-a conformat. Lorei, care era la studio, i-a placut colindul si cum il stiam si pe What's Up patriot, l-am intrebat si uite asa ne-am facut trupa", spune artistul.
 
Geørge ne surprinde cu un nou cantec in spiritul sarbatorilor de iarna- "Mosu' e roman". Clipul piesei ne dezvaluie o poveste de Craciun, in care vedeta celebreaza magia si spiritul sarbatorilor alaturi de Anda Adam - care se pregatea sa aduca pe lume primul sau copil si a filmat in ultima luna de sarcina - Lora si What's Up.
  
 
"Mosu'e roman" este o piesa pe sufletul nostru si un dar pentru fani, de Craciun. Regia poarta semnatura lui Alex Ceausu, iar melodia este o compozitie Panda Music, studioul meu de productie, in colaborare cu Cat Music, MediaPro Music si Roton", a mai adaugat fostul Jorge.

La filmarile videoclipului a fost distractie maxima, cei patru artisti intrand cum nu se poate mai bine in atmosfera de sarbatoare. Protejata lor a fost insa Anda Adam, care desi insarcinata in ultima luna, a dansat si cantat cot la cot cu Lora, Geørge si  What's Up.
Proiectul este unul amplu, iar clipul a fost filmat dintr-un singur cadru de regizorul imbracat in Mos Craciun!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod