Gerard Depardieu: "Juliette Binoche este un nimic!"

de Georgiana Dorobanțu, 27 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Gerard Depardieu:
Gerard Depardieu a facut declaratii dure la adresa actritei Juliette Binoche, castigatoarea unui premiu Oscar, intr-un interviu acordat The Guardian, potrivit femalefirst.co.uk.

Depardieu a comparat-o pe Binoche cu Isabella Adjani si Fanny Ardant, spunand ca acestea par excelente pe langa Juliette, care este "un nimic".

"Imi puteti explica va rog, care este secretul acestei actrite? Chiar as vrea sa stiu de ce este atat de stimata, de ani la rand. Nu are nimic. Absolut nimic! Este nimic.
In comparatie cu ea, Isabelle Adjani este grozava, chiar daca este total nebuna. Sau Fanny Ardant - este magnifica, extrem de expresiva. Dar Binoche? Prin ce se evidentiaza?
", a declarat Depardieu.

Juliette Binoche a castigat un premiu Oscar pentru rolul din "The English Patient", iar la inceputul acestui an a fost laureata cu premiul pentru cea mai buna actrita, la Festivalul de la Cannes.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cornelia mihaly pe 30 Aug 2010, 22:56
    depardieu despre binoche

    In sfarsit! Era atat de simplu! Chiar nu are nimic deosebit! Bravo Gerard!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod