Gerard Butler, despre despărțirea de Mădălina Ghenea

Actorul scoţian a confirmat într-un interviu recent că este din nou un bărbat singur, întrucât s-a despărţit de fotomodelul român Mădălina Ghenea, după o relaţie care a durat puţin peste un an.
Întrebat de jurnaliştii de la site-ul german Filmreporter.de dacă este implicat în prezent într-o relaţie, starul scoţian a spus: "Nu în acest moment. Însă la un moment dat chiar vreau să îmi întemeiez o familie", informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.
 
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler şi-au început relaţia în mai 2012, după ce fotomodelul român, în vârstă de 25 de ani, s-ar fi despărţit, potrivit presei internaţionale, de starul hollywoodian Leonardo DiCaprio.
Ghenea şi Butler nu au mai fost văzuţi împreună din luna aprilie a acestui an, determinându-i pe jurnaliştii specializaţi în ştiri mondene să afirme că relaţia lor s-ar fi încheiat, notează Mediafax.

Mădălina Ghenea declarase anterior că se simte pregătită să îşi întemeieze o familie cu Gerard Butler, despre care a spus că a fost "prima iubire adevărată" din viaţa ei.

"Sunt pregătită să am copii chiar acum. Mi-am dorit întotdeauna să am o familie, cu mulţi copii şi animale de companie.
Gerard este un bărbat minunat, care ştie să facă absolut tot şi sper că nu se va schimba niciodată"
, a declarat Mădălina Ghenea.

Înainte de relaţia cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler, în vârstă de 43 de ani, a avut relaţii cu câteva actriţe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Jessica Biel, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod