Gerard Butler a ieșit de la dezintoxicare

Actorul a stat internat trei săptămâni la o clinică din Betty Ford, pentru a scăpa de depedendenţa de calmante.

Actorul a stat internat trei săptămâni într-o clinică californiană de dezintoxicare, pentru a scăpa de depedendenţa de calmante. Presa americană susţine că actorul scoţian ar fi avut probleme şi cu drogurile.

Problemele lui Gerard Butler cu drogurile s-au acutizat după ce aceasta a muncit din greu la filmările pentru "300", în 2006, relevă tabloidul online american TMZ. Actorul a fost suprasolicitat din cauza scenelor de luptă şi a armurilor grele folosite şi a încercat să faacă faţă presiunii folosind analgezice, însă a pierdut controlul asupra depedendenţei sale.



Pe 18 decembrie anul trecut, în timpul filmărilor pentru producţia "Of Men and Mavericks", Butler a suferit un accident durerors în timp ce făcea surfing. El a înţeles atunci că dependenţa sa a ajuns într-un punct periculos şi a decis să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Potrivit TMZ, Butler ar fi avut probleme şi cu cocaina.

Actorul a urmat un tratament de trei săptămâni într-un centru din Betty Ford, Statele Unite, iar potrivit managerului său, Alan Siegel, el a fost externat vineri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod