George Nicolescu cântă hip hop cu Shift

Legendarul cântăreţ George Nicolescu dovedeşte încă o dată că este deschis colaborărilor cu artişti tineri atunci când mesajul transmis este unul în folosul publicului.

George Nicolescu a acceptat propunerea talentatului producător şi cântăreţ de hip hop, Shift, de a înregistra un duet. Piesa „Viaţa-i de vină” este o superbă compoziţie a lui Shift, pe numele său real Gabriel Istrate, pe refrenul căreia George Nicolescu şi-a împrumutat inconfundabila voce.

Compoziţia este, la bază, o piesă hip hop, însă armonia şi muzicalitatea specifică tuturor compoziţiilor lui Shift o transformă într-un adevărat imn dedicat vieţii ca dar divin care trebuie preţuit zi de zi.

George Nicolescu a fost foarte încântat de compoziţia şi de talentul tânărului Gabriel Istrate şi îşi doreşte ca mesajul piesei să ajungă la toţi cei care se confruntă în această perioadă cu probleme de ordin financiar sau sufletesc, reamintindu-le că viaţa este un dar divin care trebuie sărbătorit cu bucurie şi speranţă în fiecare zi.
De altfel, titlul piesei, “Viaţa-i de vină”, prin rostire, poate fi interpretat şi ca "Viaţa-i divină”.

Shift este producătorul muzical şi cântăreţul de hip hop care îşi construieşte compoziţiile pe mesaje sociale puternice, pozitive.

De fiecare dată, el foloseşte exemple şi metafore care pot reprezenta pentru tineri un colac de salvare atunci când se simt debusolaţi şi neîncrezători în viitor.

Anul trecut, Shift a lansat “Pe cuvânt”, o colaborare cu Kamara si corul de copii Do-Re-Mi, piesă care a devenit imnul copiilor de 1 iunie. În toamnă, el a lansat piesa "Preţul corect", un featuring cu  K-gula, care reprezintă un manifest împotriva consumului de droguri. Este un mesaj pentru toţi cei care, prin diverse împrejurări, aleg să se refugieze în fericirea aparentă oferită de stupefiante, fără a fi conştienţi că îşi distrug viaţa în acest mod.

"Viaţa-i de vină”:


"Ai un gând, un rol pe pământ
Un drum de parcurs lung, dar e sfânt
Ai timpul tău, nu te grăbi
Fiecare pas te duce acolo, tre să ştii
Ai un suflet hrănit, pe care s-au clădit
Speranţe mii, ai fi uimit
Ai o inimă ce bate puternic
Curajul de a fi propriul tău sfetnic
Ai libertatea ta, şi nu vorbesc despre ziar
Gustu-i plăcut şi tre să uiţi de cel amar
Visele tale ce înving orice coşmar
Mulţi aşi în mânecă şi mulţi nu au habar
C[ ai lumină şi viaţa e de vină
Că fericirea tre să vină
O zi plină şi viaţa e de vină
Că uneori viaţa-i de vină”

 

  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod