George Costanza, senator?

Facebook Twitter Comenteaza
George Costanza, senator?

Jason Alexander, actorul care il interpreteaza pe George Costanza in serialul "Seinfeld", difuzat de Pro Cinema, a marturisit de curand la un cunoscut post de radio american ca a primit o oferta care l-a pus serios pe ganduri. Jason Alexander a recunoscut ca democratii din California l-au rugat sa candideze pentru un loc in Senatul american. "Foarte flatant", e de parere interpretul lui George Costanza.

"Tinand cont ca le-am facut pe toate - de la rolul intr-unul dintre cele mai importante sitcom-uri din istorie, la musical si opera, de ce nu mi-as incerca mana si in politica?", mai adauga Costanza.

Insa, dupa ce s-a gandit mai bine, actorul din "Seinfeld" a afirmat ca, in situatia actuala, chiar daca ar ajunge senator, nu stie daca ar putea sa ajute prea mult Statele Unite. Si oricum "treaba cu guvernatul" i-ar manca o gramada de timp, crede Alexander, adaugand ca el are destule de facut si pe-acasa. "Iau in calcul si posibilitatea de a intra in politica, dar mai incolo, cand copiii mei vor fi ceva mai mari". Vedeta din "Seinfeld" are doi baieti - Gabriel, de 15 ani, si Noah, de 11 ani, impreuna cu actrita Daena E.
Title.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod