George Clooney, un „soţ-trofeu“ pentru Amal Clooney

Actorul american, invitat în prima ediţie a emisiunii de televiziune "The Late Show with Stephen Colbert", care a avut loc marţi seară, a declarat că se simte în anumite momente ca un fel de "soţ-trofeu" al soţiei sale, avocata Amal Clooney, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

Prezentatorul de televiziune Stephen Colbert şi-a început noua emisiune, marţi seară, cu un invitat de marcă: actorul George Clooney. Dovedind încă o dată că are mult umor, Colbert l-a tachinat fără încetare pe Clooney, făcând numeroase glume pe seama lui, până când starul hollywoodian a făcut această dezvăluire "uimitoare", despre relaţia pe care o are cu soţia lui, Amal Clooney, o avocată specializată în apărarea drepturilor omului.

Vorbind despre relaţia de cuplu a invitatului său, Stephen Colbert i-a adresat acestuia o întrebare sub forma unei glume: "Cum este să fii însoţitorul sexy dintr-o relaţie, pentru că ea este partenerul serios din acea relaţie? Cu siguranţă ea îţi spune asta: «Vom merge să ne întâlnim cu nişte oameni extrem de inteligenţi în seara asta - aceştia nu sunt oameni din industria de divertisment.

Fii strălucitor şi drăguţ»".

"În cea mai mare parte a timpului, asta fac!", a recunoscut George Clooney.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod