George Clooney şi Amal Alamuddin, nuntă la Veneţia

Cei doi s-au logodit în aprilie și se vor căsători în septembrie, la Veneţia, motivând această alegere prin faptul că reşedinţa de pe malul Lacului Como aflată în proprietatea actorului nu asigură suficientă discreţie.

"George şi Amal vor să se căsătorească în Italia, dar au nevoie de un loc care să ofere discreţie", a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post, citat de site-ul contactmusic.com.

4ani a durat mariajul lui Clooney cu Talia Balsam
George Clooney, care are o vilă în Italia, pe malul Lacului Como, consideră că nunta ar deranja vecinii prin atenţia mediatică de care se va bucura evenimentul, iar cuplul a fost văzut la Veneţia în urmă cu câteva săptămâni, surse din presă afirmând că cei doi intenţionează să se căsătorească într-un palat veneţian.

Recent, în presă au apărut informaţii conform cărora George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători la Highclere Castle, locul de filmare al serialului "Downton Abbey", din Hampshire, însă cei doi s-ar fi răzgândit după ce logodnica lui Clooney a aflat că aici a avut loc şi nunta top-modelul Katie Price şi a primului ei soţ, Peter Andre, în 2005.

"Amal nu ştie foarte multe lucruri despre celebrităţi, dar ştie cine este Katie Price şi nu doreşte ca ziua cea mare să aibă vreo legătură cu acest gen de circ mediatic", potrivit unei surse din apropierea cuplului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod