George Clooney, inel de logodnă de 500.000 de euro

Starul i-a dăruit logodnicei sale, avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, un inel cu diamante de şapte carate, în valoare de 450.000 de lire sterline (551.718 de euro), când a cerut-o în căsătorie la începutul anului.

Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani, a fost surprinsă de fotografi purtând inelul de logodnă la petrecerea de aniversare a omului de afaceri Rande Gerber, un bun prieten al actorului George Clooney, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian şi iubita sa au fost văzuţi împreună la New York şi în vacanţe petrecute în Tanzania şi Seychelles.



George Clooney, în vârstă de 52 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor.

Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993, notează Mediafax.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului.
Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod